КонтактНародно позориште Пирот


Бранка Радичевића 1, 18300
, Србија

Телефон: 010/321 587, 010/322 677


E-mail: pozoristepi@open.telekom.rs

              pozoristepi@gmail.com

ПИБ: 100374118, Матични број: 07131011